Fineer

GV_inkomoakFIN

Ecologisch materiaal

Fineerhout is een hernieuwbare bron van grondstoffen en één van de meest bruikbare en ecologische bouwmaterialen binnen de interieursector. Al onze fineren zijn afkomstig uit ecologisch en sociaal verantwoord beheerde bossen en dragen dusdanig het FSC-label (Forest Stewardship Council).

Het is onze missie om met kennis, techniek en oplossingen professionals zodanig te helpen dat hun sterke creatieve ideeën omgezet worden tot indrukwekkende realisaties. De tevreden­heid van de eindklant is ons hoogste doel.”

Bepaal zelf de uitstraling

1. De look

Als eerste bepaalt u het uitzicht van uw project. Een strak of hedendaags design, of eerder een levendig, rustiek of  verweerd ontwerp …
Kies volgens de stijl van  uw project uit onze selectie  van fineren.

2. De dikte

Elke look is beschikbaar  in verschillende diktes die je  kiest in functie van het budget of van de gewenste afwerking. De diktes variëren van 0.6mm voor dun fineer tot 2,4mm

3. De bewerking

De oppervlaktebewerking is medebepalend voor het uitzicht. Vlak geschuurd. licht of zwaar uitgeborsteld, scratched.. De bewerking gaat hand in hand met  de stijl van het ontwerp.  Op deze manier benadrukt u tevens de authenticiteit en echtheid van de materialen.

4. De finishing

We bieden u een breed  gamma aan afwerkingen  in kleurbeits, naturelvernis of lak en zijn op de hoogte van de heersende trends. Het  afleveren van een kleurstaal zien wij als een essentieel  onderdeel van onze service. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Uiteraard is hel ook mogelijk de mate­rialen onbehandeld te  verkrijgen zodat u ze naar wens zelf kan afwerken.